Betaalmethoden

Wij accepteren de volgende betalingen via de webshop.

        

 

iDEAL, veilig via je eigen bank(pas)

Ideal is de grootste betaalprovider van Nederland. Betaal hiermee gratis, veilig en makkelijk met je eigen bank en bankpas. Dit werkt voor de de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

PayPal

Betaal uw bestelling met gemak via uw PayPal rekening. Onze PayPal rekening ondersteunt ook betalingen via Creditcard, bankrekening of uw PayPal saldo.

 

Betalen op rekening

Klanten die eerder een bestelling hebben afgerond middels iDEAL, PayPal of na het voldoen van een factuur, bieden wij de mogelijkheid om op rekening te betalen. U ontvangt na de afronding van uw bestelling een factuur via e-mail. Het is van belang dat u het juiste e-mailadres hebt ingevuld. Bij twijfel zullen we dit telefonisch controleren. Wij hanteren een betalingstermijn van 7 dagen na ontvangst van de factuur. Bij het bestellen op rekening heeft u een betaalverplichting.

Bent u nieuw bij Koffiebron, dan verzoeken wij uw eerste bestelling middels iDEAL, PayPal of bank overschrijving te betalen. Bij een daarop volgende bestelling, kunt u uiteraard wel gebruik maken van het betalen op rekening.

 

Betalen bij afhalen

Afhalen kan op afspraak. Betaal dan je rekening vooraf per iDeal. Je krijgt bericht zodra je bestelling klaarligt.

Afhaaladres:
Koffiebron
Alexander bellstraat 4
7422 DE  Nijverdal

U kunt een afspraak maken via mail: info@koffiebron.nl of bel naar 0857730141