FAQ

Hoe lang gaan de NC doseertuiten mee?

De duurzaamheid van de NC doseertuiten zijn verbetert ten op zichte van de oude schroeftuiten. deze tuiten kunnen makkelijk 40-50 pakken mee.


Mijn koffiequick 61 koffiemachine ziet het pak niet?

Wanneer het lichtoog in de koffiequick 61 niet meer 100% functioneert, kan het zijn dat de machine de tuit niet ziet. Dit is simpel op te lossen door het bovenste gedeelte van de tuit rondom zwart de kleuren met een watervaste stift. Enkel de 61 kent dit probleem.


Kunnen de tuiten schoongemaakt worden in de vaastwasser?

Dit kan wanneer de vaatwasser niet hoger wordt ingesteld dan 50 graden. De kans dat de doseertuit nog goed functioneert bij een hogere instelling is niet te garanderen.


Moet mijn machine opnieuw afgesteld worden met de nieuwe tuiten?

De dosering van de nieuwe tuiten is iets anders dan de schroeftuiten. Bij sommige machine is dit niet merkbaar, maar bij sommige wel. Waneer dit het geval is dient de machine opnieuw afgesteld te worden.


Hoe lang zijn de Aromat Direct pakken houdbaar?

De Aromat Direct koffie hoeft niet meer in de vriezer en kan op kamer temperatuur bewaard worden. Deze koffie is ongeopend minimaal 6 maand houdbaar.

Verzending van webshop bestellingen

Standaard worden onze webshop bestellingen verstuurd met PostNL. In overleg zijn er ook mogelijkheden via DHL. Geef dit voor of na de bestelling zo spoedig aan ons door.


Afhalen van producten

In overleg is het mogelijk om de producten bij ons af te halen. Echter zijn wij veelal onderweg en is er niet altijd iemand aanwezig. Bel daarom eerst even of er wel iemand aanwezig is.