Welke koffiemachine?

We drinken graag koffie op het werk. Gemiddeld zo’n drie kopjes per persoon per dag. Daarom is een goede koffiemachine op het werk is erg belangrijk. Omdat je als fijne collega regelmatig koffie voor je collega’s haalt, heb je geen zin om lang te moeten wachten. Dit is dus een belangrijk punt bij het aanschaffen van een automaat op kantoor. Gelukkig zijn er genoeg koffiemachines, die twee kopjes per keer kunnen zetten per minuut. Voor grote bedrijven adviseren we om twee groeps-koffiemachines te kiezen óf om meerdere koffiemachines in te zetten.

Kleine checklist waar je rekening mee kunt houden

  • Capaciteit (hoeveel collega’s maken gebruik van één apparaat)
  • Kosten per kopje (wil je kwaliteitskoffie of liever goedkope koffie?)
  • Keuze aan dranken (bijv. thee, warme chocolademelk, maar ook koffievariaties)
  • Onderhoud (moet het apparaat dagelijks schoon worden gemaakt?)

Beste keus voor uw bedrijf?

Koffiequick 61

Welke koffiemachine het beste past binnen uw bedrijf, ligt geheel aan uw wensen. Een wat compacter model met liquid koffie die koffie, espresso, café créme, cappuccino en een kan koffie kan zetten is bijvoorbeeld de Koffiequick 61. Zeker in combinatie met onze Aromat Cafe Gold koffie die hier uitermate geschikt voor is. Deze automaten hebben een snelle dosering, waarbij uw personeel of klanten niet lang hoeven te wachten op een kop koffie.

Gallery 210

Bent u geen voorstander voor liquid koffie dan is de Gallery 210 misschien wel interessant voor u. Deze fresh brew alleskunner geeft de mogelijkheid voor een heel scala aan koffie. Koffie, cappuccino, wiener melange, cafe au lait, chocolade, choco de luxe, choco cafe, heeft water en zelfs een kan koffie. Door de automatisch toevoeging van melk en suiker naar wens, heeft u niet langer het geknoei bij de automaat met losse suiker of creamer sticks. De benodigdheden zoals automaten suiker, chocolade, topping en de fresh brew koffie voor deze machine kunt u voordelig bij ons bestellen in de webshop.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om één van de bovenstaande automaten GRATIS bij u te plaatsen in bruikleen. U heeft geen omkijken naar onderhoud of reparaties, dit is volledig inbegrepen. Het enige wat u moet doen is bij ons de koffie en benodigdheden afnemen. Hiervoor geld wel een minimale maandelijkse afname. Is dit interessant voor u? Bel of mail ons voor meer informatie.