Russian coffee

Ingrediënten: 30 ml espresso Suiker (naar smaak) 1 scheut wodka Room (naar smaak) Bereiding: Bereid uw favoriete espresso. Voeg suiker en wodka toe. Doe alles in een glas en overgiet

Read More...

Orange coffee

Ingrediënten: 30 ml espresso 1 eetlepel fijngehakte sinaasappelschillen 1 scheut cognac Slagroom Suiker naar smaak Bereiding: Bereid uw favoriete espresso. Voeg de suiker, fijngehakte sinaasappelschillen en cognac toe. Doe er

Read More...

Irish coffee

De koffievariant ‘Irish coffee' werd voor het eerst in 1942 geschonken in het kleine Ierse stadje Foynes. In koffiebars warmden de reizigers zich met dit drankje weer op na een lange

Read More...

IJskoffie

Recepttip: mix met een blender op lage snelheid en server de ijskoffie in een fluitglas of een bekerglas. Ingrediënten: 4 theelepels suiker 12 ijsblokjes 4 espresso (Voor 4 personen) Bereiding:

Read More...

Frappè Cappuccino

Materiaal:  Blender en een De’Longhi latte macchiato glas. Ingrediënten: 2 kopjes espresso 1 kopje slagroom 1/2 kopje suikersiroop 1 kopje ijsblokjes Bereiding: Doe espresso, room, suiker en ijsblokjes in een

Read More...

Caramel macchiato

Naast espresso en melk wordt bij een “latte macchiato” ook een heerlijke karamelsiroop toegevoegd. Ervaar deze harmonieuze en zoete verleiding! Ingrediënten: 30 ml espresso Karamelsiroop (de hoeveelheid is te variëren,

Read More...

Caffè mocha

Een ‘Caffè Mocha’ bestaat uit verschillende lagen chocolade, melk, espresso en slagroom. Het is een absolute smaaksensatie, die statig geserveerd wordt in een glas. Ingrediënten: 30 ml espresso 120 ml

Read More...

Caffè met slagroom

Ingrediënten: 30 ml espresso Slagroom Bereiding: Giet de espresso in een koffiekopje en versier deze met slagroom. Voeg suiker naar eigen smaak toe, voordat u de slagroom aanbrengt.

Read More...

Caffè marocchino

Zoals vele koffievarianten is ook ‘Caffè Marocchino’ ontstaan in Italië. Deze koffie wordt geserveerd in een klein glas en bestaat uit een shot espresso (ristretto), cacaopoeder en melkschuim. De naam

Read More...

Bicerin

De aristocratische koffievariant ‘bicerin’ werd uitgevonden in de oude Italiaanse stad Turijn door graaf Cavour. Door het toevoegen van cacaopoeder en kaneel ontstond de nobele smaak. Destijds waren deze ingrediënten voor

Read More...